Flow at Work logo

Flow@work biedt verschillende workshops aan met het oog op het creëren van een gezonde werkomgeving.

Flow@work ondersteunt uw organisatie bij:

Referenties Gezonde werkomgeving

onderstroom, persoonlijk leiderschap, samenwerken, gezonde werkomgeving
  • March 12th, 2019

Herstel van vertrouwen en wegnemen onrust op de werkvloer in groothandel KMO


Er heeste een permanente onrust in het magazijn van een groothandel, een KMO met 50 medewerkers.

Een goede werkhouding

Heel wat werknemers kampen met lichamelijke klachten zoals rugpijn, last van de polsen of onderarmen, last van de ogen … Een belangrijke boosdoener van al deze kwaaltjes? Ongeschikt meubilair, een verkeerde werkhouding of een te hoge lichaamsbelasting. Flow@work gaat met u aan de slag om de werkomgeving te optimaliseren:
Werkplek check
Bent u niet zeker of iedereen binnen uw bedrijf zijn of haar werkplek correct inricht of afstemt op zijn of haar noden? Dan kan Flow@work de werksituatie van uw medewerkers analyseren en u advies verlenen in het optimaliseren ervan. De individuele werksituatie wordt onder de loep genomen: we kijken onder andere naar de manier waarop medewerkers op hun bureaustoel zitten, of deze juist afgesteld staat … U ontvangt een verslag met concrete aanbevelingen ter bevordering van de werkplek.

Noot: dit is een traject op maat.

Workshop: de optimale werkplek
Tijdens een interactieve workshop toont een Flow@work coach hoe u uw eigen werkplek zo optimaal mogelijk kan inrichten om lichamelijke klachten te voorkomen. De coach bespreekt tips en tricks die u nadien gemakkelijk zelf kan toepassen aan en op uw eigen bureau of werkomgeving.

Tijdsduur: 1 uur 
Aantal deelnemers: Max. 10 personen
Prijs: € 450 excl. BTW

Gezonde voeding op de werkvloer

Gezonde voeding is belangrijk voor een goede gezondheid en heeft een positieve invloed op het energiepeil en de productiviteit. Aandacht voor een gebalanceerd voedingspatroon is uitermate belangrijk, zowel thuis als in een professionele omgeving. Flow@work gaat graag samen met u aan de slag rond gezonde voeding:

Infosessie: gezonde voeding op de werkvloer

Tijdens een informatieve lezing illustreren wat gezonde voeding concreet inhoudt en hoe het de productiviteit kan stimuleren. We geven concrete tips and tricks om gezonde voeding op een laagdrempelige en eenvoudige wijze op de werkvloer te integreren.

Tijdsduur: 1 uur
Aantal deelnemers: Max. X personen
Prijs: € 250 excl. BTW


Bijkomende optie:
Lunch (prijs p.p. af te spreken in functie van de wensen)    

Infosessie met kookworkshop: gezonde voeding op de werkvloer 

Tijdens een interactieve workshop rond gezonde voeding op de werkvloer leggen we uit waarom gezonde voeding belangrijk is, ook op de werkplek. Daarna gaan we zelf aan de slag! We bereiden een smakelijk ontbijt en een gezonde lunchbox, op basis van verse ingrediënten.

Tip: deze activiteit is erg leuk als teambuilding

Tijdsduur: 2u
Aantal deelnemers: Max. 10 personen
Prijs: € 450 incl. lunch, excl. BTW

Ontspanning en relaxatie

Gedurende onze werkdag worden we voortdurend onderworpen aan stress en spanningen. We worden moe en verliezen onze concentratie. Op tijd en stond ontspannen is dus aangewezen!
Een stoelmassage is een perfecte oplossing. Via een manuele drukpuntmassage op een massagestoel worden verschillende pijnpunten op het hoofd, nek, schouders, armen en rug worden gemasseerd. Het is een moment van zalig ontspannen, het helpt de vermoeidheid en geeft energie. Het is dan ook een uiterst geschikte oplossing voor spier- en gewrichts- en/of nekklachten en fysieke én geestelijke spanning. 

De stoelmassage kan gemakkelijk eender waar binnen een organisatie gegeven worden. We werken bovendien op de kledij en maken geen gebruik van oliën. 
     
Tijdsduur: 20min / per persoon 
Aantal deelnemers: geen limiet
Prijs: € X 

Ontdek ook de andere expertises van Flow @ work

Contact


Flow@Work


Flow@work ondersteunt leidinggevenden en hun teams bij het werken aan een productieve werkomgeving waar authenticiteit, persoonlijk leiderschap en energie centraal staan.

Flow@work maakt deel uit van Flowmovement: het platform dat je helpt de balans in je leven te vinden, de bron van oprecht geluk.