Flow at Work logo

Liselotte Van Dooren

Stembevrijding
“Werken met de stem is een efficiënte tool die een krachtige bijdrage kan leveren aan zowel individuele als groepsprocessen binnen organisaties.”
flow@work coach liselotte van dooren

Voluit en vrij leren spreken

Hoe haal je het beste uit jezelf en uit je mensen? Hoe zorg je ervoor dat er een duurzame productieve relatie ontstaat tussen mensen? Op welke manier kun je je talent of het talent van je mensen inzetten op de werkvloer? Hoe stem je makkelijker op elkaar af terwijl je toch jezelf blijft/bent? Hoe leer je voluit spreken om op een krachtige doch respectvolle manier te communiceren met anderen? Hoe ga je om met spreekangst, spreekstress of een gevoel van onzekerheid?

Liselotte laat personen binnen een team via hun stemgeluid hun stijl van leidinggeven of hun functioneren binnen het team ontdekken en dieper onderzoeken. Ze daagt je uit om door middel van je stem je grenzen te verleggen, je ruimte in te nemen en je mogelijkheden te zien.

Deze workshop draagt bovendien bij aan de hechtheid van een team en heeft een enorm teambuildings-effect. Je leert mekaar op een korte tijdspanne op een verrassend andere manier kennen, een manier die meer zegt dan 1000 woorden.

"Persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling door middel van stembevrijding"

Het belang van dialoog

Het niet kunnen zeggen of het niet aanvoelen wat het voor jou betekent, creëert onderstroom. Veel organisaties benutten de mogelijkheden van het samen denken en samen werken nog onvoldoende. Een belangrijke oorzaak is het niet goed kunnen omgaan met de complexiteit van relaties tussen mensen. ’Dialoog’ kan een bruikbaar instrument zijn overal waar samenwerken en relaties belangrijk zijn: in ons privé leven, in organisaties en bij maatschappelijke vraagstukken. Dialoog helpt om beter met elkaar te praten, om samen te denken en zo onze collectieve intelligentie te benutten voor betere oplossingen.

Bij samen werken en samen denken gaat het steeds om onze relatie met andere mensen. De meeste mensen hebben echter moeite met de ‘onderstroom’ in de relatie terwijl de onderstroom vaak hetgeen is dat mensen samen brengt of uit elkaar drijft. Het grootste gedeelte van onze communicatie vindt namelijk niet plaats in de bovenstroom, maar in de onderstroom.

"Deze tijd biedt grote kansen voor mensen die om kunnen en durven te gaan met deze VUCA wereld"
Mijn belangrijkste en meest bijgebleven opleidingen en ervaringen zijn:

  • Eft (bevrijding zichzelf en relationeel),
  • Emotionele ontwikkeling (wat vertellen emoties), Neuro immunologie (relatie stress en ziekte),
  • Bio-resonantie (energetische van de mens),
  • Energetische voedingsleer (bovis waarde),
  • Familiesystemen en opstellingswerk (systemen en onderstromen),
  • Hypnose (posthypnotische suggesties),
  • Mesmerisme (energetische benadering),
  • Sjamanisme (meditatievormen).

Contact


Flow@Work


Flow@work ondersteunt leidinggevenden en hun teams bij het werken aan een productieve werkomgeving waar authenticiteit, persoonlijk leiderschap en energie centraal staan.

Flow@work maakt deel uit van Flowmovement: het platform dat je helpt de balans in je leven te vinden, de bron van oprecht geluk.